Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

Α. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Αυγούστου 2020, με ευρεία πλειοψηφία των παρατάξεων (Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος –Αιγάλεω Νέα Εποχή κ. Λάμπρος Σκλαβούνος –Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη κα. Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη –Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω κ. Κώστας Σάμιος), αποφάσισε την Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας…

περισσότερα...
Τελετή ορκωμοσίας

Τελετή ορκωμοσίας

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου η τελετή ορκωμοσίας του Νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γιάννη Γκίκα στο ανώτατο αξίωμα της πόλης, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

περισσότερα...
Γιάννης Γκίκας

ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο Καβάφης παρουσιάζει τον Αντώνιο τη στιγμή που ακούει τον αόρατο θίασο να απομακρύνεται από την πόλη και συνειδητοποιεί ότι ο προστάτης θεός του τον εγκαταλείπει.

περισσότερα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 26.05.2019

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση 100% στο Αιγάλεω και δείχνουν 1η παράταξη την Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεία της Παράταξης μας από τους εκπρόσωπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας. 

περισσότερα...
Κοπή Πίτας 2017 ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω

Κοπή Πίτας 2017 ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας. Η μαζική συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, από τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τις δυνατότητες που διαθέτουμε, για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική αυτοδιοίκηση.

περισσότερα...

Ιδρυτική Διακήρυξη

Η Ελλάδα διέρχεται μια σύνθετη και πολυεπίπεδη κρίση, πρωτόγνωρη για χώρα σε συνθήκες ειρήνης και μάλιστα σε μια εποχή κατά την οποία η πρόοδος της ανθρωπότητας σε πληθυντικούς τομείς διευκολύνει άλματα αντί να καταδικάζει σε τελμάτωση.

περισσότερα...

Οι μαθητές και οι σχολικοί χώροι αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης

Δελτίο Τύπου 10.04.2019 1. Κοινωνιολόγος ή Μαυρογιαλούρος;; Όλοι επιθυμούμε η νεολαία μας να ασχολείται με τα κοινά, να έχει άποψη και να ενημερώνεται. Ακόμη περισσότερο τώρα που ψηφίζουν και όσοι είναι δεκαεφτά χρονών. Ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας και οι υποψήφιοι των δημοτικών παρατάξεων έχουν πολλούς τρόπους για να επικοινωνήσουν το μήνυμα τους, τις απόψεις…

περισσότερα...

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ποδοσφαίρου

Η σχεδιαζόμενη προς ψήφιση αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της oμάδας μας, η οποία θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ´ Εθνική και όχι στη Β´ Εθνική, όπου θριαμβευτικά ανεβήκαμε.

περισσότερα...

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2019 της παράταξής μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω»

Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γ. ΡΙΤΣΟΣ, του Δήμου Αιγάλεω η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω».

περισσότερα...