Ψηφιακή εποχή στον δήμο Αιγάλεω με το πληροφοριακό σύστημα «Ίριδα»

Ο δήμος μας περνάει στη ψηφιακή εποχή και στην εσωτερική λειτουργία του, υιοθετώντας το πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων και εργασιών «ΙΡΙΔΑ» χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα ευρώ παραπάνω και εξοικονομώντας πολύ περισσότερα.

περισσότερα...

Στηρίζουμε την τοπική αγορά του Αιγάλεω

Τα καταστήματα της πόλης μας ξεκινούν μία νέα προσπάθεια. Μπορούμε, όλοι μαζί, να δώσουμε ζωή στην πόλη μας, ακολουθώντας προσεκτικά τους κανόνες, τηρώντας τα μέτρα, κρατώντας αποστάσεις και στηρίζοντας τα καταστήματα και τους επαγγελματίες με τις αγορές μας.

περισσότερα...
Green Attica

Συνέντευξη Γιάννη Γκίκα στον πρώτο χρόνο δημαρχίας του

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας μίλησε με τη δημοσιογραφική ομάδα του GreenAttica.gr Web TV για τις ενέργειες του δήμου Αιγάλεω κατά το πρώτο έτος δημαρχίας του, σε συνέντευξη που προβλήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020. Σε ερωτήσεις για τα δύο μεγάλα και απροσδόκητα προβλήματα, τον σεισμό της 19ης Ιουλίου του 2019 και την πανδημία του κορωνοϊού,…

περισσότερα...

Ηλεκτροφωτισμός και ανακατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου Ορυζομύλων

https://www.youtube.com/watch?v=5mSLwRyIbgA Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί ότι θα μεριμνήσουμε, όσο μπορούμε, για τα γήπεδα της πόλης μας που είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Παραδίδουμε το γήπεδο της Ορυζομύλων με αντικατάσταση στους λαμπτήρες και τους προβολείς του γηπέδου, με προβολείς LED και με ανακατασκευή του χλοοτάπητα από τα τεχνικά συνεργεία του δήμου Αιγάλεω. Με αυτό το έργο, οι…

περισσότερα...

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

Α. ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΔΑΠ Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Αυγούστου 2020, με ευρεία πλειοψηφία των παρατάξεων (Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος –Αιγάλεω Νέα Εποχή κ. Λάμπρος Σκλαβούνος –Αιγάλεω Πρώτη Δύναμη κα. Παναγιώτα Μερκουράκη Νικολούδη –Άλλη Πρόταση για το Αιγάλεω κ. Κώστας Σάμιος), αποφάσισε την Έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας…

περισσότερα...
Τελετή ορκωμοσίας

Τελετή ορκωμοσίας

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου η τελετή ορκωμοσίας του Νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γιάννη Γκίκα στο ανώτατο αξίωμα της πόλης, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

περισσότερα...
Γιάννης Γκίκας

ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο Καβάφης παρουσιάζει τον Αντώνιο τη στιγμή που ακούει τον αόρατο θίασο να απομακρύνεται από την πόλη και συνειδητοποιεί ότι ο προστάτης θεός του τον εγκαταλείπει.

περισσότερα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 26.05.2019

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση 100% στο Αιγάλεω και δείχνουν 1η παράταξη την Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεία της Παράταξης μας από τους εκπρόσωπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας. 

περισσότερα...
Κοπή Πίτας 2017 ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω

Κοπή Πίτας 2017 ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας. Η μαζική συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, από τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τις δυνατότητες που διαθέτουμε, για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική αυτοδιοίκηση.

περισσότερα...